Bel voor persoonlijk advies:

033 – 25 88 629

De docenten

 

Onze docenten

Onze docenten bieden professionele vakbekwaamheid op zijn/haar vakgebied. Zij hebben bewezen ervaring in het geven en leiden van cursussen op het gebied van infrastructurele werken en in het bijzonder eigen werkervaring in de gas-, water- en elektrawereld, (metaal-)industrie en/of transportwereld. Onderstaand laten we u graag kennis maken met enkele van onze vaste docenten.

 

Arnold Polman BHV en LRH instructeur

Arnold wordt door ons sinds 2014 ingezet als instructeur voor de BHV en LRH (Levensreddend handelen en Kleine blusmiddelen) cursussen. Hij is ruim 38 jaar brandweerman geweest waarvan 10 jaar op een chemiebedrijf waar zijn belangrijkste taak het opleiden van, en oefenen met de vrijwillige brandweerpersoneel was. Daarnaast verzorgde hij tevens de veiligheidstrainingen aan het overige personeel. Arnold vind het heerlijk in de weekenden te vertoeven in zijn stacaravan samen met zijn vrouw en hond en te genieten van de natuur.

 

Pieter Kers VIAG en HWW docent

Pieter is 44 jaar werkzaam geweest bij een Netwerkbedrijf, is inmiddels 65 jaar en al vier jaar op eigen verzoek met pensioen. In zijn werkzame tijd bij het Netwerkbedrijf (de laatste jaren  NUON / Alliander) heeft hij alle werkzaamheden die denkbaar zijn in dit vakgebied verricht; Monteur, Werkvoorbereiding, Opzichter en Opleidingen. De laatste 15 jaar heeft hij veel betekend op het gebied van opleidingen Gas/Water en daarnaast is hij actief lid van werkgroepen VIAG. Nu hij met pensioen is geniet hij van zijspanrijden en al sinds jaar en dag Formule 1 fan. Daarnaast vindt hij het opleiden nog steeds erg leuk en verzorgd Pieter sinds 2014 voor ons de instructies VIAG VOP  t/m WV en de Hygienisch werken in de waterdistributie.

 

Ruud Huisman Veiligheidscursussen en VCA docent

Ruud Huisman is medeoprichter van EduCenter Opleidingen en is sinds oktober 2016 aan het genieten van een welverdiend pensioen en daarnaast werkzaam als adviseur ISO 14001, ISO 9001, VCA* en VCA**, CO2 Prestatieladder en CROW 400. Gelukkig is hij nog vaak bij EduCenter Opleidingen te vinden en geeft hij (naast het onwikkelen van lesmateriaal) nog een aantal cursussen.

Ruud is 18 jaar werkzaam geweest bij een MKB aannemer in Breda in het vakgebied ondergrondse infra. Tijdens die jaren heeft hij gestudeerd voor middelbaar veiligheidskundige (MVK) en milieutechnoloog. Hij is afgestudeerd aan de HAS te Den Bosch met als specialisatie Saneringen droge en natte waterbodems. Daarna is hij tot aan zijn pensioen beleidsmedewerker bij Bouwend Nederland en branchsecretaris bij Koninklijke Metaalunie geweest.