Bel voor persoonlijk advies:

033 – 25 88 629

De docenten

 

Onze docenten

Onze docenten bieden professionele vakbekwaamheid op zijn/haar vakgebied. Zij hebben bewezen ervaring in het geven en leiden van cursussen op het gebied van infrastructurele werken en in het bijzonder eigen werkervaring in de gas-, water- en elektrawereld, (metaal-)industrie en/of transportwereld. Onderstaand laten we u graag kennis maken met enkele van onze vaste docenten.

 

Arnold Polman BHV en LRH instructeur

Arnold wordt door ons sinds 2014 ingezet als instructeur voor de BHV en LRH (Levensreddend handelen en Kleine blusmiddelen) cursussen. Hij is ruim 38 jaar brandweerman geweest waarvan 10 jaar op een chemiebedrijf waar zijn belangrijkste taak het opleiden van, en oefenen met de vrijwillige brandweerpersoneel was. Daarnaast verzorgde hij tevens de veiligheidstrainingen aan het overige personeel. Arnold vind het heerlijk in de weekenden te vertoeven in zijn stacaravan samen met zijn vrouw en hond en te genieten van de natuur.

 

Ton de Krieger- instructeur BEI 

Ton heeft jaren ervaring in de infra techniek. Zo is Ton werkzaam geweest bij Imtech en Dynniq. Zijn passie ligt bij het opleiden en kennis overdragen aan monteurs, voornamelijk op het gebied van laagspanning. Ton verzorgd bij Educenter de BEI VOPa, VP, AVP en WV cursus.