Bel voor persoonlijk advies:

033 – 25 88 629

Over ons

EduCenter Opleidingen is een kennis- en opleidingscentrum voor veiligheid en infratechniek. Met een breed aanbod van opleidingen en cursussen zijn we van vele markten thuis. Onze docenten zijn geselecteerd op onder andere vaktechnische ervaring en didactische vaardigheden. Onze kandidaten zijn hierdoor verzekerd van vakbekwame begeleiding tijdens de cursus of opleiding. Met een enthousiast en ervaren team staan wij kandidaat en werkgever bij in hun opleidings- en cursuswensen. Door een combinatie van BBL opleidingen en een breed aanbod van veiligheidstrainingen, is het mogelijk om een elektra of GWW (gas, water, warmte) monteur volledig op te leiden en ‘klaar’ af te leveren. Alles onder 1 dak!

Onze cursussen en opleidingen worden (waar mogelijk) zoveel mogelijk in de avonduren ingepland op ons opleidingscentrum te Woudenberg. Op deze manier is zowel de ZZP’er als werkgever zo min mogelijk werkbare uren kwijt. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid tot opleiden tijdens kantooruren of maatwerk op een locatie naar keuze van het bedrijf (Incompany). Het plannen, organiseren en evalueren van ons volledige cursus- en opleidingsaanbod ligt in handen van een ervaren en altijd enthousiast team.

 

Missie

Onze missie is om de persoonlijke groei en werkneembaarheid van mensen duurzaam te blijven ontwikkelen. EduCenter Opleidingen creëert voor mensen en hun organisaties kansen én oplossingen op het gebied van persoonlijk certificeren en opleiden. Door het gericht opleiden wordt vakbekwaamheid vergroot en is de werknemer in staat om bij te dragen aan groeimogelijkheden van zijn organisatie.

 

Visie

Duurzaam en effectief opleiden en carrièreontwikkeling waardoor mensen het maximale uit zichzelf en hun carrière halen. Zij vergroten hun werkneembaarheid en blijven zichzelf ontwikkelen. Daarnaast zijn zij hierdoor in staat meer te betekenen voor hun werkgever.

Heeft u vragen? Of bent u gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor een informatief gesprek of een kennismakingsgesprek op locatie. EduCenter Opleidingen staat u graag bij in uw opleidings- en cursuswensen!

 

Flyer Educenter