Bel voor persoonlijk advies:

033 – 25 88 629

In company en maatwerk

De meeste cursussen kunnen wij desgewenst incompany aanbieden. Wij komen graag naar u toe. Zo bespaart u (reis)kosten en uw medewerkers hebben het gemak en vertrouwen van de eigen omgeving. Ook het combineren van verschillende veiligheidscursussen op 1 dag is mogelijk. Afhankelijk van uw organisatie kan de lesstof hierop worden aangepast of bepaalde voor u relevante onderwerpen worden uitgelicht. We maken graag een lesplan op maat.

Bij een aantal van onze cursussen worden er ook praktijklessen gegeven. Bijvoorbeeld voor de BEI en VIAG VP/AVP cursussen. Deze praktijk verzorgen wij in ons volledig ingerichte praktijkruimte. Deze voorzieningen zijn (vaak) niet bij u aanwezig waardoor cursussen waarbij praktijk wordt gegeven helaas niet incompany kunnen worden ingepland. Uiteraard is er wel een combinatie mogelijk waarbij de theorie op uw locatie wordt verzorgd en de praktijk op ons opleidingscentrum.

Locatie voorwaarden bij VCA en BEI en VIAG theorie examens:
Belangrijk is dat een examenruimte overzichtelijk is en dat elke kandidaat, examinator en eventuele toezichthouder over een eigen tafel en stoel beschikken. De tussenafstand van de kandidaten bedraagt minimaal 1,5 meter van hoofd tot hoofd; dus 1 meter ruimte tussen elke tafel.
De ruimte moet voldoende verwarmd, geventileerd en verlicht zijn. Er mag geen hinderlijk geluid van buiten de examenruimte komen.

 

Aanvraag

  Geslacht

  ManVrouw

  Voornaam (Voorletters)

  Achternaam

  Geboorteplaats

  Geboortedatum

  E-mail

  Telefoon

  Aanvraag