Bel voor persoonlijk advies:

033 – 25 88 629

VCA trainingen

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. In onder andere de Bouw en de Infra is het verplicht om een geldig VCA diploma op zak te hebben. EduCenter Opleidingen verzorgt zowel de B-VCA als de VOL-VCA. 1 keer in de maand hebben we een vast examenmoment en ter voorbereiding hierop kunt u deelnemen aan een van de avondcursussen welke we tevens 1 keer per maand aanbieden.

De training Basisveiligheid (B-VCA) is bedoeld voor alle uitvoerende medewerkers. Het doel van deze VCA-training is medewerkers bewust maken van de risico’s tijdens het werken op een  terrein met eventuele gevaarlijke situaties. Daarnaast wordt geleerd hoe medewerker zo veilig mogelijk met deze gevaarlijke situaties kunnen omgaan.

De training veiligheid voor leidinggevenden (VOL-VCA) is bedoeld voor alle leidinggevenden. Het doel van deze VCA-training is leidinggevenden bewust maken van de risico’s tijdens het werken op een terrein met potentieel gevaarlijke situaties. Daarnaast wordt geleerd hoe leidinggevende zo veilig mogelijk met deze gevaarlijke situaties kunnen omgaan.

 

  • VCA basis / VOL avondcursus
    €225,00 excl BTW(21%)
  • VCA examens B-VCA - VOL-VCA - VIL VCU
    €76,50 excl BTW(21%)