Bel voor persoonlijk advies:

033 – 25 88 629

 

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen.

Als ik een BEI of VIAG opleiding wil volgen welke vooropleiding heb ik nodig?

Voor de BEI en VIAG zijn verschillende opleidings- en ervaringseisen. U dient in ieder geval in het bezit te zijn van een geldig VCA certificaat (Basis of VOL) om examen te kunnen doen. Daarnaast gelden er enkele opleidings- en ervaringseisen per domein (VOP, VP, AVP, WV). U kunt deze vinden op de website van Netwerkbeheer en Stipel.

Hoe lang is mijn certificaat geldig?

De certificaten van verschillende curussen en opleidingen hebben verschillende geldigheidsduur. Onderstaand een aantal certificeringen op een rij: BEI VOP – BEI VP/AVP 3 jaar VIAG VOP – VIAG VP/AVP 3 jaar VCA VOL of Basis 10 jaar BHV Basis – BHV Herhaling 1 jaar Levensreddend Handelen & Blusmiddelen 2 jaar Hygienisch werken in de Waterdistributie 3 jaar Veilig werken Asbestcementleidingen 3 jaar Veilig werken langs de weg CROW96B 3 jaar Veilig werken met de Hoogwerker 3 jaar Veilig werken met de hef- reachtruck 3 jaar

Kan ik ook een vakdiploma Gas of Elektra halen bij jullie? En zo ja welke niveaus?

Het is mogelijk om bij EduCenter Opleidingen een Gas- of Elektra opleiding te volgen. De meest voorkomende niveaus zijn bij ons 2e en 3e niveau (Monteur en 1e Monteur). Deze opleidingen worden in de avonduren (1 of 2 keer per week) bij ons te Woudenberg verzorgd. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Is er tijdens de les overdag lunch?

Bij de cursussen die wij overdag aanbieden en langer dan 5 uur duren zit standaard lunch inbegrepen. Daarnaast is koffie, thee en water altijd beschikbaar tijdens al onze cursussen. Heeft u dieetwensen? Geef deze dan minimaal 3 werkdagen voor aanvang van de cursus aan ons door, dan houden wij hier graag rekening mee!

Kan ik mij telefonisch aanmelden voor een cursus?

Jazeker, u kunt zich via onze website aanmelden, maar uiteraard ook telefonisch of rechtstreeks via het algemene mailadres. U ontvangt van ons altijd reactie.

Is het mogelijk om op onze eigen locatie of een locatie naar eigen keuze een cursus te laten plaats vinden?

Verschillende curussen uit ons aanbod zijn incompany in te plannen. Neem contact met ons op om een plan op maat te bespreken.