Bel voor persoonlijk advies:

033 – 25 88 629

Lokaalhuur of Vergaderruimte

 

Naast het accommoderen van onze cursussen en opleidingen zijn onze lokalen ook beschikbaar voor verhuur. Wij beschikken over vier lokalen. Deze staan een of meerdere dagdelen tot uw beschikking. De vormgeving heeft als thema ‘de boerderij’. De reden hiervoor is dat de dieren waarnaar onze lokalen zijn vernoemd op de plaats waar EduCenter gebouwd is vroeger gehuisvest werden. De boer bezat kippen, koeien, varkens en schapen. Alle dieren hebben een plaats gekregen binnen EduCenter.

 

Kippenhok
Waar de boer vroeger verzekerd was van goede eieren uit het Kippenhok, bent u verzekerd van een goede vergadering,  opleiding of cursus in het Kippenhok. Het Kippenhok biedt plaats aan veertien personen in U-opstelling en zestien personen in examenopstelling. Een smartboard, met HDMI-aansluiting, en een whiteboard staan tot uw beschikking.

 

Varkensschuur
Het goede leven van de varkens uit de Varkensschuur leidde tot het beste resultaat. Een goede vergadering, cursus of opleiding in de Varkensschuur leidt tot de beste medewerkers. De Varkensschuur biedt plaats aan zestien personen in U-opstelling en achttien personen in examenopstelling. Een smartboard, met HDMI-aansluiting, en een whiteboard staan tot uw beschikking.

 

Schaapskooi 
De schapen uit de Schaapskooi hielden hun lichaamswarmte door hun wol op peil. Door een vergadering, cursus of opleiding in de Schaapskooi houdt u uw kennis op peil. De Schaapskooi biedt plaats aan zestien personen in U-opstelling en achttien personen in examenopstelling. Een whiteboard staat tot uw beschikking en de mogelijkheid tot het inzetten van een beamer.

 

De Koeienstal
De koeien brachten de winter door in de Koeienstal om in de zomermaanden met frisse moed weer in de wei te staan. U volgt een cursus of opleiding in de Koeienstal om met de nieuwste kennis en up-to-date weer aan het werk te gaan. De Koeienstal biedt plaats aan zestien personen in U-opstelling en achttien personen in examenopstelling. Een smartboard, met HDMI-aansluiting, en een whiteboard staan tot uw beschikking.

 

Praktijklokaal
Onze praktijkkelder is volledig voorzien voor de Gas- en Elektra oefeningen, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de Proeve van Bekwaamheid voor de Monteurs opleiding Gas of elektra.
Maar ook het oefenen met meteropstellingen en gasstations behoort tot de mogelijkheden.

 

Prijzen:

€ 350,- per dag theorielokaal
€ 195,- per dagdeel theorielokaal
€ 185,- per dagdeel praktijkkelder
€ 365,- per dag praktijkkelder

Koffie en thee zijn inbegrepen.
Ook de lunch kunnen wij desgewenst voor uw gezelschap verzorgen á € 15,- per persoon.