Bel voor persoonlijk advies:

033 – 25 88 629

Visie & Missie

 

Missie

Onze missie is om de persoonlijke groei en werkneembaarheid van mensen duurzaam te blijven ontwikkelen. EduCenter Opleidingen creëert voor mensen en hun organisaties kansen én oplossingen op het gebied van persoonlijk certificeren en opleiden. Door het gericht opleiden wordt vakbekwaamheid vergroot en is de werknemer in staat om bij te dragen aan groeimogelijkheden van zijn organisatie.

 

Visie

Duurzaam en effectief opleiden en carrièreontwikkeling waardoor mensen het maximale uit zichzelf en hun carrière halen. Zij vergroten hun werkneembaarheid en blijven zichzelf ontwikkelen. Daarnaast zijn zij hierdoor in staat meer te betekenen voor hun werkgever.

 

Kernwaarden

Kwaliteit

Kwaliteitgericht handelen en creativiteit bij het leveren van diensten. Hierdoor spelen wij in op de toenemende complexiteit van technische en bedrijfsontwikkelingen. Het helpt ons om voor uw opleidingsvraagstukken nieuwe inzichten, kansen en oplossingen te verwerven.

Vakbekwaamheid

Vakbekwaamheid en professionele en technisch onderlegde docenten zijn de kracht van ons opleiden. De docenten spreken uw taal en staan interactie met u voor. Overdracht en realisatie van vakbekwaamheid is de uiteindelijke essentie van ons handelen.

Flexibiliteit

Aandacht, het sleutelwoord voor het begrijpen wat mensen en organisaties drijft. Ons inzicht in deze drijfveren vormt de basis van ons handelen. Flexibel opleiden, het inspelen op uw wensen en eisen, is daar een voorbeeld van.